Grundskolebrevet

1 av 4 barn blir utsatt för sexuella övergrepp under sin barndom. Forskning visar att sexuella övergrepp går att förebygga ju tidigare vi stärker barns kunskap och medvetenhet om kroppslig integritet och kroppsliga rättigheter.

Genom arvsfondsprojektet ”Grundskolebrevet” vill vi stödja grundskolor i att stärka sitt integritetsarbete så att varje barn ska ha en trygg barndom. Hjälp oss att bryta tystnaden och ge barnen tillbaka sin rätt till en barndom fri från sexuella övergrepp! 

Fyll i/uppdatera dina uppgifter och meddela hur du vill bli kontaktad för att få information från Treskablinoll.nu framöver. 

Läs vår sekretesspolicy, om hur vi hanterar dina uppgifter.
 

* indicates required
Genom att uppge vilken skola kan vi dela specifik information om besök, projekt, eller samarbeten som görs med angiven skola.

Treskablinoll.nu kommer att använda den information du tillhandahåller på detta formulär för att ta kontakt med dig och hålla dig uppdaterad om vårt arbete samt marknadsföring av produkter och tjänster. Vänligen meddela oss på vilket sätt du vill ha denna information: